Sirup Levandule, 750 ml
Okouzlující fialová bylinka z Provence v každém doušku. Vyzkoušejte náš hustý levandulový sirup pro domácí limonádu.
- Produkty: Sirupy
Detailní popis
- slazený pouze třtinovým cukrem
- bez umělých sladidel
- bez konzervantů
- praktická láhev s dávkovacím uzávěrem
- vyrobeno v České republice
Levandulový sirup
Hustý sirup z levandule vyrobený s láskou k bylinkám. Její něžná kětinová chuť a vůně přímo vybízí k výrobě osvěžující domácí limonády. Levandule je známá svou ulkidňující vůní, která přispívá k relaxaci.
Vyzkoušet ji můžete i v podobě horkého levandulového nápoje s citronem. Nejlépe si ho vychutnáte večer před spaním.
Levandulový sirup se hodí do domácích limonád, horkých nápojů, koktejlů i kávy. Sladce kořeněná chuť ozvláštní nejen pitný režim, vyladíte s ní každý dezert.
FRUJO recept
Levanduli si zamilujete nejen v podobě osvěžující limonády nebo čaje. Dodá ten správný šmrnc i ginu s tonicem nebo šumivým vínem.
Návod na přípravu
Pro přípravu osvěžující limonády doporučujeme ředit vodou nebo sodou v ideálním poměru 1:9.
Pro přípravu horkého nápoje doporučujeme ředění s horkou vodou v ideálním poměru 1:7.
Sirupy FRUIT IN THE BOTTLE® jsou vhodné pro výrobníky sody.
Složení
Třtinový cukr 64,1 %, voda, levandulový extrakt 2,3 %, regulátor kyselosti: kyselina citronová, koncentrát aronie, zahušťovadlo: pektiny, přírodní aroma.
Výživové údaje na 100 ml:
Energetická hodnota/Energia 1381 kJ / 328 kcal
Tuky < 0,5 g
z toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny < 0,1 g
Sacharidy 81 g
z toho cukry 81 g
Bílkoviny/Bielkoviny < 0,5 g
Sůl/Soľ < 0,01 g
Trvanlivost
Trvanlivost od data výroby: 18 měsíců
Minimální trvanlivost viz spodní část obalu; snažíme se zboží zasílat co nejčerstvější.
Skladuje od +6 do +25 °C, v suchu a temnu.
Po otevření skladujte uzavřené při pokojové teplotě a spotřebujte do 4 týdnů.
Před použitím protřepejte případný sediment není na závadu.
Výrobce
Vyrobeno s chutí na jižní Moravě ve FRUJO, a.s., Tvrdonice 710, www.frujo.cz