Ledová tříšť Kiwi, 5 l

Ledová tříšť kiwi s 25 % ovocným podílem. Zažijte exotiku na ledu, která vás přenese do tropických krajin. 

kus
Kat.č.: sCTKil EAN: 8594023093047
554,00
494,64 bez DPH
Skladem 10 kusů.

Náš výrobek

Certifikovaná kvalita

Při nákupu nad 550 Kč doprava ZDARMA

Doprava již od 49 Kč

Detailní popis

  • ovocný podíl 25 %
  • bez konzervantů
  • přírodní barviva
  • bez syntetických sladidel
  • ideální do vířičů na ledové tříště
  • obsahuje 25 až 35 litrů ledové tříště (podle vámi zvoleného poměru)
  • obsahuje 45 až 65 litrů chlazeného nápoje (podle vámi zvoleného poměru)

Ledová tříšť s chutí exotiky

Kiwi ledová tříšť nabízí okouzlující exotickou chuť a smaragdovou barvu, která zaujme na první pohled. Příjemná kombinace sladkého a jemně kyselého zralého ovoce okouzlí děti i dospělé. 

kiwi

Příprava ledové tříště

Sirup jednoduše rozmícháte ve vodě  v poměru 1 litr sirupu a 4–6 litrů studené vody, tím získáte osvěžující a výbornou ledovou tříšť. Při ředění 1:5 vyrobíte 65 porcí 0,4 l.

Příprava nápoje

Sirup jednoduše rozmícháte ve vodě v poměru 1 litr sirupu a 8–10  litrů studené vody, tím získáte skvělý nápoj vhodný pro školní stravování.

Složení ledové tříště Kiwi

cukr, voda, jablečný koncentrát 3,9 % (přináší 24,2 % ovoce), regulátor kyselosti: kyselina citronová; barviva: karoteny, měďnaté komplexy chlorofylu a chlorofylinů; aroma, kiwi koncentrát 0,1 % (přináší 0,6 % ovoce).

Výživové údaje na 100 g

  • Energetická hodnota 1392 kJ / 332 kcal
  • Tuky 0 g
  • Nasycené mastné kyseliny 0 g
  • Sacharidy 82 g
  • Cukry 75 g
  • Bílkoviny 0,4 g
  • Vláknina 0 g
  • Sůl 0 g

Trvanlivost

Trvanlivost od data výroby: 18 měsíců

Minimální trvanlivost viz bílý štítek na obalu; snažíme se zboží zasílat co nejčerstvější.

Skladovací podmínky od +6 do +25 °C. Skladujte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v lednici. 

Výrobce

Vyrobeno s chutí na jižní Moravě ve FRUJO, a.s., Tvrdonice 710, www.frujo.cz

Mějte informace o novinkách jako první

Chcete pravidelně dostávat novinky do Vaší e-mailové schránky? Přihlaste se k odběru newsletteru.