NOVINKA: Horká čokoláda

S příchodem podzimu se vzduch ochlazuje a my se toužíme zahřát něčím lahodným. Proto jsme pro vás připravili novinku, která vás jistě potěší – horkou čokoládu v prášku. Naše horká čokoláda je vyrobena z kvalitních surovin a nabízí bohatou, krémovou chuť, která vás zahřeje i v těch nejchladnějších dnech.

Originální hřejivé recepty

Čokoláda má dlouhou a fascinující historii.  Mayové a Aztékové používali kakaové boby k přípravě hořkého nápoje, který byl často ochucený vanilkou nebo chilli. I dnes si můžeme vyzkoušet tradiční chuť čokolády s chilli nebo objevit něco nového jako horkou čokoládu s jablkem a karamelem. Vyzkoušejte naše podzimní nápoje s horkou čokoládou.

Horká čokoláda s chilli

  • 200 g horké čokolády v prášku
  • 1 l mléka
  • Špetka mletého chilli (podle chuti)
  • Šlehačka na ozdobu
  • Mleté kakao na posypání
  • Mini marshmallows na posypání
  • Karamelový topping TOJE na přelití

Hot chocolate

Postup

Smíchejte 200 g práškové směsi s 1 l mléka a mletým chilli dle chuti. Směs zahřejte na mírném plameni přibližně 10 minut, dokud nedosáhne teploty 70 °C.
Čokoládu odávejte teplou, ozdobte šlehačkou, posypte mletým kakaem, mini marshmallows a přelijte karamelovým toppingem TOJE.

Podzimní horká čokoláda s jablkem

  • 200 g horké čokolády v prášku
  • 1 l mléka
  • 1/2 lžičky skořice
  • Sirup FRUIT IN THE BOTTLE Jablko se skořicí
  • Plátky čerstvého jablka na ozdobu
  • Karamelový topping TOJE na přelití

Postup

Smíchejte 200 g práškové směsi s 1 l mléka rozmixovaného se sirupem FRUIT IN THE BOTTLE Jablko se skořicí. Zahřejte směs na mírném plameni přibližně 10 minut, dokud nedosáhne teploty 70 °C. Čokoládu podávejte teplou, ozdobenou plátky jablka a přelitou karamelovým toppingem a jablečným sirupem.

Naše horká čokoláda v prášku je ideální pro přípravu lahodných nápojů, které vás zahřejí a potěší. Připravte si je podle našich receptů a užijte si podzimní chvíle naplno! Objednávejte na našem e-shopu a užijte si dokonalý zážitek s každým šálkem.