Sirup Černý a červený rybíz, 5 l
Objevte náš hustý rybízový sirup z vyzrálých červených a černých bobulí rybízu.
- Produkty: Gastro sortiment
Detailní popis
extra podíl ovoce 70 %
slazený pouze třtinovým cukrem
bez umělých sladidel
bez konzervantů
praktická láhev s dávkovacím uzávěrem
vyrobeno v České republice
Rybízový sirup jako od babičky
Ponořte se do temně červené barvy a plné chuti čerstvě sesbíraných plodů černého a červeného ovoce. Jsou jedinečným zdrojem antioxidantů a dobré nálady.
Během vaření našeho rybízového sirupu jsme použili jen třtinový cukr a citron pro příjemně vyváženou sladko-kyselou chuť. Díky tomu si můžete užívat naší hustou rybízovou šťávu stále dokola, stejně se nikdy neomrzí.
FRUJO recept
Sirup Černý a červený rybíz můžete použít nejen na limonádu, ale také jako topping na oblíbenou zmrzlinu, palačinky nebo k dochucení tvarohu či jogurtu.
Pro milovníky koktejlů doporučujeme vyzkoušet sirup v kombinaci s šumivým vínem.
Návod na přípravu
Pro přípravu osvěžující limonády doporučujeme ředit vodou nebo sodou v ideálním poměru 1:9.
Pro přípravu horkého nápoje doporučujeme ředění s horkou vodou v ideálním poměru 1:7.
Sirupy FRUIT IN THE BOTTLE® jsou vhodné pro výrobníky sody.
Složení
Třtinový cukr, voda, černý rybíz koncentrát, červený rybíz koncentrát, citronový koncentrát, zahušťovadlo: pektiny, přírodní aroma
Výživové údaje na 100 ml výrobku
Energetická hodnota/Energia 1381 kJ / 329 kcal
Tuky < 0,5 gz toho nasycené/nasýtené mastné kyseliny < 0,1 g
Sacharidy 81 gz toho cukry 80 g
Bílkoviny/Bielkoviny < 0,5 g
Sůl/Soľ < 0,01 g
Trvanlivost
Trvanlivost od data výroby: 18 měsíců
Minimální trvanlivost viz spodní část obalu; snažíme se zboží zasílat co nejčerstvější.
Skladuje od +6 do +25 °C, v suchu a temnu.
Po otevření skladujte uzavřené při pokojové teplotě a spotřebujte do 4 týdnů.
Před použitím protřepejte případný sediment není na závadu.
Výrobce
Vyrobeno s chutí na jižní Moravě ve FRUJO, a.s., Tvrdonice 710, www.frujo.cz